-->

Otomatik Vites Araba Tavsiyesi 2019 (Her Bütçeye Araç Önerileri)



Otomatik vites araç tavsiye 2019 başlıklı yazımızdan herkese merhabalar. Bu içerikte sizlere her bütçeye uygun otomatik vitesli araba tavsiyeleri vereceğim. Yazımızda herkesin bütçesine uyacak bir şekilde tavsiyeler vermeye çalıştım. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan otomatik vites araba tavsiyelerine geçelim.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki aşağıdaki markalar otomatik vitesli bir araç için seçilebilecek en iyi markalardır. Yani en iyi otomatik vites araba markalarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  1. Honda
  2. Volvo
  3. Toyota
  4. Ford

Listenin ilk 4 markasını bu şekilde sıralayabiliriz. Tabiki diğer markaları da tercih edebilirsiniz. Ancak bu 4 marka otomatik vites konusunda öncü olan markalardandır. Bu nedenle tercih önceliğinizi bunlardan yana yapmanız iyi olacaktır.

En iyi otomatik vites araç markalarını belirttikten sonra aşağı indikçe bütçeyi arttırarak araba tavsiyelerini sıralıyorum. Siz de bütçenize göre buradaki arabaları inceleyebilirsiniz.

20000 TL Otomatik Vites Araba Tavsiyesi

Eğer 20.000 TL paranız varsa aşağıdaki araçlara bakabilirsiniz. Listedeki araçlardan önceliğiniz Honda Civic olabilir.

Honda Civic 1997-2001


Hatchback veya Sedan temiz bir Honda Civic bulabilirseniz bu bütçe ile alabileceğiniz en sorunsuz arabaya sahip olabilirsiniz. Kilometresi düşük ve LPG'li bir model sizin için çok güzel bir seçim olacaktır. Ayrıca ileride satmak istediğinizde de size sıkıntı yaratmayacak ve piyasası iyi olan bir araçtır.

Araç Segmenti: C Segment
Kasa Tipi / Kapı Sayısı: Sedan / 4 Kapı
Motor Tipi: Benzinli / 4 silindir
Üretim Yılı: 2000 / 2001 Arası
Yakıt Tüketimi  (Şehir içi / Şehir dışı): 10,7 lt / 7,5 lt
Motor Gücü: 90 hp
Şanzıman: Otomatik / 4 Vites / Önden Çekiş
Toplam yıllık MTV (2000 model ve 1396 cc): 76,50 TL x 2 taksit
Maksimum Güç: 90 hp
Maksimum Tork: 130 Nm

Opel Corsa 1.4 16V Swing 1997-2000

Opel Corsa'nın Swing modeli tam otomatik şanzımana sahiptir ve yokuşlarda geriye doğru kaydırma yapmaz. Ancak yakıt tüketimi rakiplerine göre fazladır. Bunu da yine LPG ile biraz azaltabilirsiniz.